HH - Work Wear

Helly Hansen har produsert klær for beskyttelse i over 140 år. HH`s 3-lags-system baserer seg på begrepene «tørr», «varm» og «sikkert». En solid aktør i arbeidsklær-markedet.

BLÅKLÄDER

Blåklæder; Stilig og Slitesterk. Det tøffeste arbeidstøyet. Blåklæder goes stretch.

SNICKERS WORKWEAR

SNICKERS WORKWEAR er et av de ledende varemerkene i Europe innen arbeidstøy. Kjent for god design, funksjonalitet, komfort og slitestyrke.
Sievi logo

Sievi

Sievi er den største produsenten i Nord Europa av sko, med- og uten vern. Sievi er kjent for høy kvalitet, god passform og utmerket brukerkomfort. Sievi arbeider kontinuerlig med det siste innenfor teknologi og materialer for å utvikle det beste innenfor arbeidssko.

PORTWEST

PORTWEST er en verdensomspennende produsent/leverandør av arbeidstøy og personlig verneutstyr med over 100 års erfaring i å designe riktige varer med høy kundeverdi.
Jobman logo

JOBMAN WORKWEAR

Jobman er en arbeidstøy- kolleksjon som vi leverer via de fleste profesjonelle arbeidstøy forhandlere i hele Norge. Vi leverer også via et begrenset antall profilklær forhandlere.
Jobman ble etablert for over 40 år siden i Sverige og er et av de ledende varemerkene i Europa.
Skydda logo

SKYDDA

Skydda er en del av Bergman & Beving konsernet som forsørger industri- og byggesektoren i Nord-Europa med verktøy, forbruksmateriell og komponenter. Skydda er en av de ledende leverandører av løsninger og produkter for personlig verneutstyr i Nord-Europa. Vår misjon er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKERE og mer LØNNSOM ved å utvikle og selge de riktige løsningene innenfor personlig verneutstyr.

NEW WAVE

New Wave er en stor aktør innen yrkesklær og sportsklær som gir oss mange muligheter til å levere profilering til de fleste bransjer.

TwentyFour

Flotte fritidsklær til både han og henne fra Twentyfour. Jobber kontinuerlig med forbedringstiltak på miljø, klima og samfunn. Se katalog fra hjemmesiden. 
Woolpower

Woolpower

Woolpower / Ullfrotte Original har produsert ullundertøy, sokker og tilbehør i Merinoull siden 1972. Velkjent kvalitet for de som vil holde seg varme.