HH - Work Wear

Helly Hansen har produsert klær for beskyttelse i over 140 år. HH`s 3-lags-system baserer seg på begrepene «tørr», «varm» og «sikkert». En solid aktør i arbeidsklær-markedet.

BLÅKLÄDER

Blåklæder; Stilig og Slitesterk. Det tøffeste arbeidstøyet. Blåklæder goes stretch.

SNICKERS WORKWEAR

SNICKERS WORKWEAR er et av de ledende varemerkene i Europe innen arbeidstøy. Kjent for god design, funksjonalitet, komfort og slitestyrke.
Sievi logo

Sievi

Sievi er den største produsenten i Nord Europa av sko, med- og uten vern. Sievi er kjent for høy kvalitet, god passform og utmerket brukerkomfort. Sievi arbeider kontinuerlig med det siste innenfor teknologi og materialer for å utvikle det beste innenfor arbeidssko.

PORTWEST

PORTWEST er en verdensomspennende produsent/leverandør av arbeidstøy og personlig verneutstyr med over 100 års erfaring i å designe riktige varer med høy kundeverdi.
Jobman logo

JOBMAN WORKWEAR

Jobman er en arbeidstøy- kolleksjon som vi leverer via de fleste profesjonelle arbeidstøy forhandlere i hele Norge. Vi leverer også via et begrenset antall profilklær forhandlere.
Jobman ble etablert for over 40 år siden i Sverige og er et av de ledende varemerkene i Europa.
Skydda logo

SKYDDA

Skydda er en del av Bergman & Beving konsernet som forsørger industri- og byggesektoren i Nord-Europa med verktøy, forbruksmateriell og komponenter. Skydda er en av de ledende leverandører av løsninger og produkter for personlig verneutstyr i Nord-Europa. Vår misjon er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKERE og mer LØNNSOM ved å utvikle og selge de riktige løsningene innenfor personlig verneutstyr.

NEW WAVE

New Wave er en stor aktør innen yrkesklær og sportsklær som gir oss mange muligheter til å levere profilering til de fleste bransjer.
Woolpower

Woolpower

Woolpower / Ullfrotte Original har produsert ullundertøy, sokker og tilbehør i Merinoull siden 1972. Velkjent kvalitet for de som vil holde seg varme.